Контактирајте нас
Тел: + 86-595-22010206
Факс: + 86-595-22010206
Е-маил: килео01@163.цом
Адреса: Иоуии друмског, Ксингпинг, Ксианианг град, провинција Схаанки, 713100, Кина
Ковано гвожђе Балконско ограде

Ковано гвожђе Балконско ограде

Можете одабрати боју, величину, дизајн и материјале сами, бесплатни ЦАД цртеж ће вам бити први на располагању према вашим јединственим идејама.

Ковано гвожђе Балконско ограде

Балконске конструкције

 

  • Сигурност балкона - балкони, посебно они са циљем да се ушутају, морају бити јаки и издржљиви. Квалитетни челични материјал се користи за подупирање балканске ограде. Причвршћавамо вијке на зидове околног балкона, а неки балкони можда већ имају платформу за подршку, у супротном ће се инсталирати челична или гвоздена платформа.

  • Дизајн балкона - Без ограничења у избору дизајна. Мала балканска ограда може бити изузетно декоративна, што га чини жаришном тачком сваке имовине. Можда желите да изаберете стил који ће комплиментовати спољашњост ваше имовине.

  • Балкон Функционалност - Балкон Ограде могу створити кориштени простор у затвореном простору или на отвореном и претворити у погодан простор. Сви балкони неће имати платформу. Способност кретања на балкону зависиће од тога колико далеко платформа протиче из зида.

Без обзира на то да ли је ваш дом савремен или традиционалан, можемо да израдимо препознатљиве и јединствене балконе који представљају ваш лични стил живота. Прегледајте слике у галерији испод како бисте добили идеје за ваш балкон на основу неких наших прилагођених апликација. Наши стручњаци ће вам помоћи да креирате лијепо и функционално решење за жељени балкон.


Hot Tags: коване ограде од кованог гвожђа, произвођачи, добављачи, фабрика, прилагођени
Istraga