Контактирајте нас
Тел: + 86-595-22010206
Факс: + 86-595-22010206
Е-маил: килео01@163.цом
Адреса: Иоуии друмског, Ксингпинг, Ксианианг град, провинција Схаанки, 713100, Кина
Двострука француска улазна врата

Двострука француска улазна врата

Такође можете дизајнирати своја врата као материјал који желите, жељену боју, дизајн који желите и додати жељени тип стакла.

Двострука француска улазна врата

Карактеристике:

Француска врата долазе у бројним стиловима. Они су слични вратима врата, јер су углавном стаклена врата. Осим тога, француска врата обично имају стакло са двоструком плочом како би осигурале бољу изолацију. Киан Ии Ирон Ворк нуди спољашња француска врата у гвожђу и долази у неколико различитих украсних стакла и са ролетнама између стакла. Са француском вратима, врата су окренута, што је велика предност Француске врата, у могућности сте да отворите обе врата.

Паковање и испорука

  • Детаљи паковања: Врата су пакирана од бисерне вуне, папира са мехурицом, кутија од пет слојева и дрвене кутије, тако да ће пакети бити јачи и лакши за утовар и истовар, као и за заштиту носача од могућих оштећења. (Ако је наруџба ЛЦЛ, потребна нам је челична палета да би се смањила могућа оштећења. Ова доплата је 200УСД)

  • Вријеме испоруке: 35 дана након пријема депозита.

Услови плаћања:

  • 30% предплата, 70% салда пре испоруке.

Слојак завршетка:  

  • После прекривања цинк-ом, црвене боје против црвене боје, црне боје, потом обавезно потражите у боји и на крају спречити лакирање.


Hot Tags: двострука француска улазна врата, произвођачи, добављачи, фабрика, прилагођени
Istraga