Контактирајте нас
Тел: + 86-595-22010206
Факс: + 86-595-22010206
Е-маил: килео01@163.цом
Адреса: Иоуии друмског, Ксингпинг, Ксианианг град, провинција Схаанки, 713100, Кина
Dom > О нама

О нама

Наша историја

Фујиан Киании Индустри & Траде Цо, Лтд је компанија која се брзо развија, специјализована за висококвалитетна гвоздена врата, гвоздену ограду, гвоздени кревет, кауч и другу производњу производње. Предузеће је основано 2006. године, стекло је признање од својих клијената успостављањем изванредног квалитета рада свим својим клијентима. Његова скала постаје јача и јача, контролисана корпорација је основана у две земље. Земље извознице, укључујући америчке, аустралијске и јапанске.

Већ више од 11 година трансформишу идеје и визије својих клијената у стварност. Ово је једна од њихових приоритета, професионалци могу персонализирати животне просторе према детаљним мишљењима купаца.

Изаберите Фујиан Киании Индустри & Траде Цо, Лтд, изаберите свој животни стил.


Наша фабрика

Наш објекат покрива преко 20.000 квадратних метара са преко 150 запослених и још увијек расте да постане јачи и јачи


Наш производ

Гвоздена врата, алуминијумска врата, гвоздене ограде, гвоздени кревет, софа, гвоздене радове и тако даље.


Апликација производа

Домаће опремање, изградња, уређење, сигурност,


Наш цертификат


证书1(001).jpg


证书2(001).jpg证书3(001).jpg


Производна опрема

Интегрирана машина за фарбање распршивањем, дробилице, аутоматске бушилице и тако даље.


Тржиште производње

Америка / Европа / Кореја


Наша служба

Предпродаја: Имамо неколико продаје да одговоримо на сва питања која желите да знате и покушаћемо да се уверимо у нашу ситуацију да вас добро информишете о нама.

Он-буи: Тражимо од нашег ЦАД дизајнера да направи ЦАД цртеж чим добијемо ваше податке о производу. Такође ћемо вам помоћи у модификацији цртежа све док не будете задовољни. Након завршетка производње, ми ћемо послати да их добијете како бисте могли добити робу.

После продаје: Након што добијете робу, имат ћемо вам професионално упуте о инсталацији. Ако имате било каквих проблема око производа или инсталације, можете нас контактирати у било ком тренутку. Ми смо стално у сталном радном времену на тебе.